این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
(021) 88400548

محصولات

شرکت کیمیا گستر فرسام

روغن بادام شیرین 
خصوصيات 

خواص روان کننده و درمانی زیادی دارد و برای مراقبت از پوست ضروری است
این روغن در اغلب لوازم آرایشی و بهداشتی وجود دارد
رنگ زرد کمرنگی دارد و بوی شیرینی می دهد
روغن بادام از دانه های خشک شده از بادام شیرین استخراج  می شود

كاربردها 
موثر برای افرادی که پوست خشکی دارند
چربی آن در صورت جذب می شود و پوسته پوسته شدن و ترک خوردگی پوست را درمان می کند
کسانی که پوستشان حساس است،بهتر است از روغن بادام يا مرطوب كننده حاوي آن استفاده نمایندبرای درمان آلرژی و التهاب پوست
برای زانو، آرنج و پاشنه پا که ممکن است سفت شده باشند مناسب است
درمان زخم های جزئی و عفونت با روغن بادام امکان پذیر است
نرم کننده ای بسیار قوی است که چربی آن به خوبی جذب می شود. چه به صورت مستقیم استفاده شود چه در مرطوب کننده های دیگر وجود داشته باش
برای روشن کردن پوست نیز می تواند استفاده شود
ماساژ این روغن بر روی پوست باعث می شود PH پوست در حد متعادل بماند و رطوبت پوست حفظ شود
از بين برنده حلقه های تیره رنگ زیر چشم ناشي از خستگي طولانی مدت ، عادات بد غذایی، خواب ناکافی
(پوست زیر چشم بسیار ظریف است و به سرعت رطوبت را از دست می دهد.)
از بین رفتن پف کردگی زير چشم
روغن بادام یک منبع غنی از ویتامین E است که باعث کاهش چین و چروک های پوست می شود. استفاده از این روغن در هنگام شب بعد از شستشوی صورت موثرتر است
روغن بادام دارای خواص ضد باکتریایی است که مانع از رشد عفونت بر روی جوش یا زخم می شود
همچنین رنگ جای زخم را نیز کم رنگ می کند
باعث جوان تر شدن و سفت شدن پوست می شود
برای رفع آفتاب سوختگی نیز مناسب است
عصاره ی مغز بادام، کاربرد بسیاری در محصولات آرایشی و زیبایی دارد
این روغن نقش بسیار موثری در تغذیه و آبرسانی پوست ایفا می کند
روغن بادام شیرین به دلیل بوی مطبوعی که دارد به عنوان خوشبوکننده
محصولات آرایشی و خوشبوکننده های هوا استفاده می شود
داراي خاصیت نرم کنندگی و تقویت بخشی و آبرسانی به بدن دارد باید گفت خطوط بعد از زایمان بر بدن ناشی از یک کشیدگی سریع و خشن پوست است که بر قابلیت الاستیک فیبرهای کلاژن پوست اثر می گذارد
روغن بادام به ظاهر پوست را نرم می کند اما نمی‌تواند روی فیبرهای کلاژن که در ساختار عمیق پوست قرار دارد اثر بگذارد. هر چند این ماده را می توان برای جلوگیری از ترکیدگی و خطوط پوستی ران ها استفاده کرد

روغن بادام تلخ :
خصوصيات :

از انواع دانه بادام تهیه می‌کنند.
این روغن همان اولئات گلیسریل است که بوی ملایمی داشته و مزه آجیل می‌دهد.
این روغن در الکل نامحلول است، اما در کلروفرم یا اتر کاملاً حل می‌شود.
این روغن، جانشین خوبی برای روغن زیتون می‌باشد.
كاربردها :
برای درمان ریزش مو و مو خوره از روغن بادام تلخ استفاده میشود
از آن جا که بادام تلخ دارای اسید سیانیدریک است باید در مصرف آن احتیاط کرد.
همچنين خشکی و چین و چروک پوست را برطرف می کند.