روغن پالم کرنل

روغن پالم کرنل (هسته پالم)، از مغز هسته های میوه پالم استخراج و از نظر ترکیب و خصوصیات فیزیکی با روغن پالم متفاوت و مصارف و بازار جداگانه ای دارد. از نظر ظاهر به زحمت می توان آنرا از روغن نارگیل تمیز داد و از نظر ترکیب اسید چرب نیز به آن شباهت زیاد دارد. روغن خام هسته نخل دارای رنگ سفید است و درجه اشباعیت کمتری نسبت به روغن نارگیل دارد.
موارد مصرف:
مصرف عمده روغن هسته پالم در محصولات غذایی نظیر مارگارین و کره قنادی و همچنین در صابون سازی است.
همچنین مانند روغن نارگیل به علت درجه ذوب پایین و انقباض سریع در روکش بستنی مورد استفاده قرار می گیرد.
مشتقات روغن پالم کرنل:
CBS قالبی: روغن جانشین کره کاکائوی قالبی از هیدروژنه کردن بخش جامد (Stearin) روغن پالم کرنل بدست می آید که بسیار ترد بوده بهترین نوع CBS است.
CBS روکشی متوسط: روغن جانشین کره کاکائوی روکشی متوسط از هیدروژنه کردن روغن پالم کرنل بدست می آید.
CBS روکشی بسیار نرم: این نوع روغن جانشین کره کاکائوی روکشی از هیدروژنه کردن بخش مایع (Olein) روغن پالم کرنل بدست می آید که این نوع CBS بسیار نرم و ارزانترین می باشد.